/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Șeful Penitenciarului Cricova, reținut pentru 72 de ore în urma perchezițiilor

missing
24 februarie 2021, ora 22:46

Șeful Penitenciarului nr.15 Cricova Victor Munteanu a fost reținut pentru 72 de ore, în urma perchezițiilor care au avut loc astăzi, informația a fost confirmată de către purtătoarea de cuvânt a Centrului Național Anticorupție (CNA), Angela Starinschi.

Pe 24 februarie, de la primele ore ale dimineții au avut loc percheziții în toate sectoarele Penitenciarului nr.15 Cricova, în urmă autorizațiilor emise de magistrați.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a anunțat că continuă acțiunile de urmărire penală în dosarul privind abuzul de serviciu în interesul unei organizații criminale, în care, recent, a fost reținut unul dintre adjuncții Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Operațiunea este realizată cu suportul DDS „Pantera” a ANP, INI, securitatea perimetrului exterior al Penitenciarului 15 fiind asigurată de către BPDS „Fulger”.

Astăzi ar fi trebuit să fie examinat recursul procurorului și a apărării cu privire la legalitatea încheierii privind arestul preventiv pentru 15 zile pe numele lui Demcenco Serghei. Ședința însă a fost întreruptă pe motiv că au fost prezentate noi probe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram