„Dodon, de ce nu ai condus țara în așa fel încât acești copii să nu aibă nevoie de pomeni???” – Vrej Martirosian, către Dodon, după ce fostul șef al statului i-a oferit cadouri băiatului care a alergat în galoși

by D M
Distribuiti mai departe...

Fostul președinte Igor Dodon a fost taxat dur pe Facebook după ce a etalat în spațiul public fotografii în care îi oferă daruri băiețelului care a alergat 12 km la un maraton, fiind încălțat în galoși din cauciuc.

Unul dintre membrii din Organizația de Tineret a Partidului Nostru, Vrej Martirosian a criticat gestul socialistului. El l-a întrebat pe Igor Dodon, de ce fiind președinte și având majoritate în Parlament nu a făcut în așa fel încât acest copil și frații săi, dar și alții din țară să nu aibă nevoie de pomeni.

„Dodon, de ce nu ai condus țara în așa fel încât acești copii să nu aibă nevoie de pomeni??? Ai avut mereu majoritate în Parlament, dar tu și ai tăi ați fost ocupați să furați. Ați adus țara asta la limita sărăciei și acum tot voi, ca niște mari salvatori pe cai albi săriți să dați pomeni. De ce nu dă Angela Merkel sau Macron pomeni din astea? Pentru că nu e nevoie. Pentru că acești oameni au grijă ca cetățenii țărilor lor să trăiască decent, pentru că își iubesc conaționalii, nu îi umilesc așa cum faceți voi, javre ordinare. O să vină ceasul dreptății și o să fiți judecați toți pentru genocid împotriva poporului!!!”, spune tânărul politician. 
Vitalie Cebotaru de 13 ani din satul Cîșlița-Prut, raionul Cahul, a alergat umăr la umăr cu sportivii profesioniști 12 kilometri, fiind încălțat în galoși de cauciuc. Câteva poze emoționante de la eveniment au făcut înconjurul Internetului. 

Amintim că Vrej Martirosian este una dintre victimele binomului Plahotniuc-Dodon. Tânărul a fost purtat timp de cinci ani prin instanțe după ce a participat la protestul din ianuarie 2016, ca în cele din urmă, procurorii să-și retragă acuzațiile, iar Martirosian să fie achitat în dosarul „politic” intentat ulterior.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.