(video) Reacţia unui şofer care nu s-a arătat mulţumit că a fost lăsat să încalce regulile pe str. Albişoara

Când sunt înregistrate ambuteiaje pe un sens al unei străzi din capitală, de regulă, pe celălalt circulaţia este mai fluidă şi nu este un trafic aglomerat. Recent renovata stradă Albişoara nu este o excepţie din această listă şi unii conducători auto nu ezită să mai încalce pe ici colo regulile de circulaţie elementare.

Această secvenţă video ne-a fost expediată la adresa redacţiei de un martor ocular, care arată comportamentul de bădăran al unui conducător auto. Acesta, vădit grăbit fiind, a decis să se întoarcă peste linia continuă, însă pentru că a avut nevoie de mai mult decât o manevră ¯_(ツ)_/¯, nu a reuşit să le facă în timp redus pentru a nu fi un impediment.

Cel mai probabil cititorul nostru l-ar fi iertat şi nu ar fi făcut publice aceste imagini dacă ar fi avut un comportament decent, căci se mai întâmplă [vorba aceea] şi poate chiar avea o nevoie urgentă să se întoarcă, deşi ilegal. Însă după ce i s-a făcut o observaţie prin conectarea fazei lungi în faruri acesta a mai şi frânat brusc în semn de “mulţumire”.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cat-de-needucat-trebuie-sa-fii-pe-albisoara-pe-contrasens-in-evitarea-ambuteiajului/

Cmentariile sunt închise