image
Sursa foto: Automoslibist.md

FOTO // UN BMW, făcut zob la Cimișlia de un tânăr de 20 de ani; Șoferul nu deținea permis de conducere și era beat

Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital în această noapte, după ce a urcat beat la volan, a condus cu viteză excesivă și s-a tamponat într-un parapet, inversându-se de mai multe ori. Tânărul nu dispune de permis de conducere, spune poliția.

Accidentul a avut loc noaptea trecută, pe traseul M3 Chișinău-Cimișlia, în apropiere de intersecția cu satul Sagaidacul Nou, poliția fiind alertată la ora 1.55.

Ajunși la locul accidentului oamenii legii au stabilit că un tânăr în vârstă de 20 ani, conducând un BMW 320D, din direcția municipiului Chișinău spre orașul Cimișlia, la km 41+700m, din cauza excesului de viteză a pierdut controlul volanului tamponându-se într-un parapet, după care s-a inversat de nenumărate ori.

Fiind testat cu aparatul Drager, s-a astabilit că acesta era în stare de ebrietate.

„Conducătorul auto nu dispune de permisul de conducere conform prevederilor RCR. La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță care a preluat și transportat la SU Hâncești tânărul. După investigații acesta a fost diagnosticat cu contuzia toracelui”, a declarat pentru Jurnal.md Olesea Gherman, ofițerul de presă al IP Ialoveni.

Oamenii legii cercetează cazul.

IP IaloveniIP Ialoveni
IP IaloveniIP Ialoveni
Automobilist.mdAutomobilist.md

Automobilist.mdAutomobilist.md

Automobilist.mdAutomobilist.md

Automobilist.mdAutomobilist.md

Automobilist.mdAutomobilist.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: