image
Sursa foto: IP Briceni

Briceni: Un microbuz de rută, tamponat de o mașină; Două persoane au fost transportate la spital

Un microbuz de pe ruta Briceni-Coteala a fost implicat ieri într-un accident rutier. O mașină de marca Dacia Logan l-a tamponat violent. În urma impactului două persoane au ajuns la spital cu diverse contuzii.

Mașina de model Dacia Logan era condusă de un bărbat de 41 de ani, care avea ca și pasager o femeie de 26 de ani. Deplasându-se pe traseul G-1 km 9+300 m, în direcția orașului Briceni, neadaptând viteza corespunzătoare condițiilor meteorologice, a frânat brusc pentru a menține distanța dintre autoturisme, iar în rezultat a derapat pe suprafața părții carosabile, a ieșit pe contrasens și s-a tamponat în microbuz.

Microbuzul de marca Mercedes era condus regulamentar de un bărbat de 53 de ani, ne-a declarat ofițerul de presă al IP Briceni, Svetlana Talpă. Acesta avea trei pasageri. În urma impactului microbuzul a fost proiectat în chiuvetul drumului, autoturismul de marca Dacia a rămas pe suprafața părții carosabile, banda de sens opus.

La spital au fost transportați șoferul și pasagera din mașina de marca Dacia. Aceștia s-au ales cu contuzii. Pasagerii microbuzului nu au avut de suferit.

Poliția cercetează cazul.

IP BriceniIP Briceni

IP BriceniIP Briceni

Noutăţile partenerilor

comentarii: