image
Sursa foto: Getty Images

Cum trăia Georgina Rodriguez înainte să-l cunoască pe Ronaldo și să primească 85 de mii de euro pe lună de la star

Georgina Rodriguez (27 de ani) este partenera starului Cristiano Ronaldo (36 de ani) din vara lui 2016, când cei doi s-au cunoscut la magazinul Gucci, din Madrid, unde iberica lucra ca asistent de vânzări.

Fotbalistul lui Juventus și iubita sa sunt extrem de populari pe Instagram, unde postează momente din viața personală și le prezintă fanilor cheltuielile extravagante pe care le fac.

Ronaldo îi dă lunar Georginei 85.000 de euro, pentru ca iberica să-și întrețină stilul elitist de trai, cu mașini scumpe și avioane private. Înainte să-l cunoască pe portughez, Rodriguez ducea o viață modestă.

Iubita lusitanului a povestit în revista InStyle España, pentru care a pozat în ipostaze sexy, cum arăta viața ei înainte de Ronaldo. ”Știu cum e să începi de jos și să te chinuiești să ajungi cu banii la final de lună. Empatizez mult cu oamenii, datorită originilor mele umile.

Acum, că pot să-i ajut pe cei care au nevoie, mă simt foarte satisfăcută. Am muncit mult și am avut o viață plină de sacrificii. Iar Universul m-a recompensat cu cel mai bun lucru posibil: o familie frumoasă”, a declarat Georgina Rodriguez.

Între timp, iubita lui Cristiano a devenit un nume important în lumea modei și se bucură de luxul unei vieți fără griji.

Georgina Rodriguez călătorește în avioane private, poartă accesorii Louis Vuitton și Hermes și frecventează cele mai scumpe localuri din lume. În 2018, la restaurantul Mayfair Scott, din Londra, ea și Ronaldo au ”risipit” 30.000 de euro în doar 15 minute, pentru băuturi alcoolice.

Vacanțele de vară și le face pe yacht-ul cuplului, care valorează șase milioane de euro. Cei doi au împreună o fetiță, Alana Martina (4 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano Jr. și gemenii Eva Maria și Mateo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: