Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 22 FEBRUARIE. Început de săptămână relaxat pentru unele ZODII

Taur
Legătură cu străinătatea este în discuție și fie unele planuri trebuie schimbare, fie aplicați la un job dincolo de hotare sau va faceți un nou business. Veți avea nevoie de alocarea unui buget suplimentar pentru cheltuieli neprevăzute.

Gemeni
Încearcă să faci cât de multe lucruri poți astăzi, pentru a stă mai liniștit în restul săptămânii. Unele evenimente te pot ajută să vezi mai clar viitorul și să îți faci niște planuri pe termen lung.

Rac
Poate încă rezultatele muncii tale nu au apărut, dar o vor face cât de curând, deci nu-ți pierde speranța și nici ambiția. Va veni momentul când îți vei mulțumi ție că ai făcut acest efort.

Leu
Saturn îți da putere, încredere în propriile decizii și respect personal, iar asta te ajută mult în fața celorlalți. Poate că este un moment bun pentru a face un pas în față în ceea ce tinde de un nou proiect .

Fecioară
Sunt momente în care te simți plin de energie, iar altele în care te simți mai slăbit. E o perioada care reprezintă un întreg proces de adaptare, așa că dă-i timpului timp.

Balanță
Pentru o viață cât mai fericită, încearcă să îți aduni în jur oamenii alături de care simți că poți progresa și care te susțin. Parteneriatele sunt de bun augur atunci când sunt simțite cu sufletul și intuiția, mai mult decât cu logicul.

Scorpion
Pentru o viață cât mai fericită, încearcă să îți aduni în jur oamenii alături de care simți că poți progresa și care te admira. Parteneriatele sunt de bun augur atunci când sunt simțite cu sufletul și intuiția, mai mult decât cu logicul.

Săgetător
Mergi înainte cu ce ți-ai propus legat de aspectul carierei. Satisfacțiile pot veni mai devreme decât te-ai așteptat. Comunicarea în cuplu este foarte importantă pentru a menține relația armonioasă.

Capricorn
Sunteți norocoși și parcă orice credeți cu adevărat devine realitate. Cei din jur va susțin și cumva până la sfârșitul primăverii puteți să va bucurați de rezultatele pozitive a muncii depuse acum.

Vărsător
Unele lucruri care nu sunt pentru ține sau care te solicită mai mult decât este necesar acum trebuie să plece din viață ta. Ești suficient de puternic să realizezi că așa este mai bine pentru viitorul tău.

Pești
Astăzi e un moment bun în care să-ți aduni toate puterile și să începi un proiect sau o nouă ordine în tot ceea ce ține de lucrurile tale. Poți benefică de susținerea celor din jur, dar și de o revelație care îți schimbă cumva ideile.

impact.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *