(video) Ion Ceban, despre amplasarea veceurilor publice: „Am găsit WC-uri publice la care trebuie să ajungi cu GPS. Obosești să ajungi acolo”

Orașul Chișinău este unul foarte murdar și neîngrijit. Cel puțin, asta susține primarul Ion Ceban, care i-a mustrat pe toți subalternii din subdiviziuni la ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău, desfășurată în regim online, areloc astăzi, 22 februarie.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit edilului capitalei, Wc-urile publice sunt ascunse de ochii cetățenilor, iar gunoiul este peste tot, ceea ce-i dă o imagine „de după război” a Chișinăului.

„Am găsit WC-uri publice la care trebuie să ajungi cu GPS. Obosești să ajungi acolo. Am rugat să se prezinte de la Apă-Canal Chișinău cu toate șantierele care sunt în Chișinău. E foarte murdar. Orașul parcă e după război. Sunt deșeuri diferite, de la plastic, resturi de la căni de cafea, sticle de votkă. De obicei, sunt lucruri care se lasă în coșuri de gunoi, dar nu prin pădure. Eu nu cred că oamenii s-au dus să arunce pe un perimetru pe 10 m2, de parcă era pus acolo. În 10 zile aștept raportul Exdrupo, Apă-Canal, Direcția locativ-comunală. Planul de intervenție cu tot cu fotografii”, a declarat Ion Ceban.

Urmăriți live:


Pub