16 trasee turistice prin care puteți descoperi locurile necunoscute din Moldova în 2021 #16la16

În timp ce unii operatori de turism lansează oferte fierbinți către Egipt, iar alții spun că cel mai romantic oraș este Istanbul, la noi acasă turismul local de asemenea este promovat prin lansarea promoțiilor sau oferirea reducerilor la anumite servicii.

Foto: Teleportravel

De exemplu, una dintre aceste promoții fierbinți, care nu vă va lăsa indiferenți, a fost lansată de platforma de călătorie TELEPORTRAVEL. Compania a decis să creeze propria „Vinere Neagră”, oferind 16 itinerare unice în Moldova de la diferiți autori, inclusiv fotografi, ghizi și călători experimentați. Puteți vizita aceste trasee oricând doriți și puteți face o călătorie sigură în jurul Moldovei cu prietenii și/sau familia.

Platforma TELEPORTRAVEL oferă tuturor acces la 16 itinerare la preț de 16 euro, în loc de 160 de euro. În acest sens, costul unui traseu este de 1 euro, în loc de 10 euro așa cum era la prețul inițial.

Teleportravel / Sursa:Teleportravel

Acest gest generos oferit de băieții de la TELEPORTRAVEL vine ca un semn de mulțumire a utilizatorii fideli, deoarece în acest sezon ei vă vor surprinde cu noi trasee unice în Moldova și nu numai. TELEPORTRAVEL are multe idei interesante, dar deocamdată le ține în secret.

După achitare, toate aceste 16 itinerare vor fi disponibile pe viață pentru utilizarea dvs. și le veți putea accesa în orice zi și oră. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la planificarea vacanțelor, acum este momentul oportun să vă pregătiți pentru primăvară și vară! Traseele includ reduceri la restaurante și hoteluri ca un bonus frumos!

Promoția este valabilă în perioada 8 februarie - 8 martie 2021.

Pentru mai multe informații despre beneficii acestei oferte, accesați site-ul https://teleportravel.com/ro/16-itinerare-prin-moldova-la-pret-de-16

Menționăm că TELEPORTRAVEL este mereu în căutare de noi autori care ar dori să creeze trasee noi și captivante. Dacă doriți să vă împărtășiți cu traseul pregătit de voi și să câștigați bani în plus din vânzarea acestora, nu ezitați să le scrieți un mesaj pe Facebook sau Instagram.


Pub