Primul număr al revistei BusinessClass din 2021 te așteaptă la chioșcurile Moldpresa şi în magazinele Nr.1

BusinessClass începe noul an în forță. În prima ediție din 2021 a revistei găsești un amplu interviu cu directorul „Furnizare Energie”, una dintre companiile energetice de succes din Moldova. În opinia lui Mihail Șeremet, cel mai înalt nivel de performanță îl poți atinge doar atunci când clienții sunt mulțumiți de serviciile firmei și, respectiv, le recomandă și altora. Mai multe despre rezultatele întreprinderii și planurile pentru noul an, aflați de la directorul Mihail Șelemet.

Foto: BusinessClass

Totodată, îți prezentăm analize și expertizele specialiștilor despre evoluția economiei în 2021. Vezi în prima ediție din acest an cum se va redresa businessul după un an de pandmie și criză economică, dar și în ce este bine să investești banii. Îți povestim pe larg despre toate oportunitățile în noul număr BusinessClass.

În revista din ianuarie-februarie sărbătorim împreună cu Exfactor 20 de ani de activitate ai companiei de construcții. În această perioadă, Exfactor a devenit un brand și poate fi considerat pe bună dreptate sinonomul cuvântului „calitate”. Tot două decenii împlinește și Petrom. Într-un interviu oferit jurnaliștilor BusinessClass vei afla cum a ajuns Petrom lider pe piața produselor petroliere după nivelul de profesionalism.

În noul număr al revistei facem pași spre inovație alături de Castel Mimi. Vinăria din Bulboaca a lansat un nou vin exclusivit - „THE GOVERNOR: Investește cu gust”, o băutură care s-a maturat 17 luni în butoaie franceze. Alte secrete din beciurile Mimi citiți în paginile BusinessClass.

Iar dacă nu ați reușit să cumpărați cadouri de sărbători sau vă pregătiți de un eveniment special din viața voastră și aveți nevoie de un dar pe măsură – o bijuterie personalizată de la Lion's este cea mai bună opțiune. Despre oferte, prețuri și termeni de executare a comenzilor aflați în revista din ianuarie-februarie.

Mai multe noutăți economice găsești citi zilnic pe site-ul businessclass.md. Ne găsiți, de asemenea, pe Facebook, pe Telegram și pe LinkedIn.


// console.log('no ads situation')