(video) La doar 15 ani are la activ 25 de infracțiuni, comise în 3 ani: Ce riscă un minor din Orhei

Un minor a ținut timp de 3 ani localitatea Brăviceni, raionul Orhei, dar și localitățile din vecinătate în frică. Minorul recent a fost condamnat de către Judecătoria Orhei, la 1 an privațiune de libertate pentru furt în proporţii deosebit de mari şi răpirea mijloacelor de transport.

Tânărul de 15 ani, până în luna decembrie 2019 a figurat în calitate de bănuit în cadrul mai multor cauze penale însă, care au fost încetate conform art. 285 alineatul 2 Cod de Procedură Penală (persoana nu a atins vârsta la care poate fi trasă la răspundere penală)

Pe parcursul a trei ani acesta a comis peste 25 infracțiuni cum ar fi răpiri de transport, jafuri și furturi din avutul proprietarului.

Este de menționat că în vară anului 2020 reieșind din faptul infracțiunilor comise de către minor, acestuia ia fost aplicată o brățară la picior cu sistem de monitorizare, însă nici acest fapt nu l-a împiedicat de a-și continua activitatea infracțională, ba chiar mai mult acesta și-a scos de sine stătător brățară după o scurtă perioadă de timp.


Pub