(foto) Explozie puternică produsă într-un bloc din capitală: Doi copii de 1 și 10 ani și o femeie, transportați la spital

În seara zilei de 22 februarie salvatorii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în urma deflagrației, care s-a produs într-un bloc de locuit cu 6 nivele pe strada Independenței 12/1 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:17 minute.

Foto: IGSU/fb

La fața locului au fost îndreptate 4 echipaje de salvatori. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că în urma exploziei într-o bucătărie comună au fost afectate geamurile, ușile în apartamentele de la etajele 1- 5.

Păreții portanți nu au fost afectați. Salvatorii au verificat toate locuințele pentru a stabili dacă nu au fost blocate careva persoane sub dărămături.

1 / Sursa:IGSU/fb

Victime nu au fost raportate, iar potrivit informațiilor preliminare doi minori în vârstă de 1 și 10 ani, precum și o femeie au avut de suferit.

1 / Sursa:IGSU/fb

Conform datelor operative, copiii au fost internați la Spitalul Clinic Municipal De Copii „Valentin Ignatenco" în stare stabilă satisfăcătoare.

1 / Sursa:IGSU/fb

La moment, la fața locului lucrează toate serviciile abilitate. Cauza și circumstanțele producerii deflagrației urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.


Pub