13:00:57 28.03.2024
Stiri

Brad Pitt, o nouă lovitură după divorțul de Angelina Jolie

Actualitate 22.02.2021 12:28 Vizualizări2155 Autor: Ziarul National
Brad Pitt, o nouă lovitură după divorțul de Angelina Jolie


Relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie continuă să fie tensionată, iar acum actorul a mai primit o lovitură chiar din partea fiicei lui, Shiloh.

Potrivit Mirror, Shiloh Jolie-Pitt ar fi renunțat la numele tatălui ei de pe profilul secret pe care-l are pe rețelele sociale.

În ciuda faptului că Shiloh era foarte apropiată de Brad Pitt, relația dintre cei doi s-a răcit odată cu divorțul părinților ei. Mai mult de atât, acum când cei doi au apelat la instanță pentru stabilirea custodiei copiilor, Shiloh ar fi decis să renunțe la numele de familie, cel puțin pe rețelele sociale.

„Acesta este un semn că Brad ar putea să o piardă pe Shiloh în fața Angelinei”, a precizat o sursă apropiată celor doi, potrivit Mirror.

„Chiar dacă n-a vrut să-l rănească, cu siguranță această decizie l-a afectat”, a mai precizat sursa respectivă.

De asemenea, aceasta a precizat că Brad Pitt „trăiește pentru acei copii”, iar „familia este totul pentru el”.

Brad Pitt, Crăciun cu copiii naturali, Angelina Jolie, cu cei adoptaţi

Această veste vine la scurt timp după ce Brad Pitt și Angelina Jolie au fost nevoiți să-și „împartă” copiii de Crăciun, din cauza tensiunilor care există între ei.

Astfel, actorul a trebuit să se mulţumească să serbeze Crăciunul numai cu cei trei copii biologici ai lor, Shiloh (14 ani), şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 12 ani. O sursă apropiată cuplului a spus că orgoliile au făcut ca nici de această dată să nu se reunească întreaga familie, destrămată după ce Angelina a divorţat de Brad în septembrie 2016. În aprilie 2019, căsătoria dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie a fost desfăcută, legal, însă „războiul” pentru custodia copiilor nu s-a încheiat nici până acum.

De cealaltă parte, actriţa a petrecut Crăciunul cu cei trei copii adoptivi, Zahara, de 15 ani, Pax, de 16 ani, şi Maddox, în vârstă de 19 ani.

„Relaţiile dintre Brad şi Angelina rămân încă extrem de tensionate. Angelina se simte foarte frustrată şi nu vrea să facă un pas înapoi. Este foarte nervoasă din cauza pandemiei de COVID-19. Stă la izolare în Los Angeles şi refuză să călătorească. Ar fi vrut să facă muncă umanitară în afara SUA, dar nu poate să plece din ţară cu copiii fără permisiunea lui Brad”, a mai dezvăluit sursa mai sus citată, care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

Brad Pitt are o avere de 300 de milioane de dolari, iar Angelina Jolie are în conturi 120 de milioane de dolari.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md