(video) Accidente pe traseul M3. Un şofer beat şi-a şifonat maşina complet, iar altul s-a răsturnat lângă Băcioi

Două accidente de circulație cu urmări grave au fost înregistrate în ultimele ore pe traseul M3 Chişinău-Cimişlia. În primul caz, conform primelor informaţii, a fost implicat un automobil înmatriculat în Italia, care a fost distrus aproape complet de conducătoru-i aflat în stare de ebrietate şi fără permis de conducere la volan.

Al doilea caz a văzut implicarea a două automobile în proximitatea localităţii Băcioi, unul dintre care s-a răsturnat. Cauza preliminară ar fi depăşirea limitei de viteză.


Contactată de AutoBlog.MD Olesea Gherman, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, ne-a putut comunica că accidentul a fost înregistrat telefonic în jurul orei 1:55 noaptea. Acesta s-a produs pe traseul M3 Chișinău-Cimişlia, în apropiere de intersecția de la intrarea în satul Sagaidacul Nou.

Maşina din imagini era condusă de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din direcția mun. Chișinău spre or. Cimişlia (km 41+700 m). Din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un parapet, după care s-a răsturnat de mai multe ore.

La faţa locului a sosit o ambulanţă care a preluat şoferul și l-a transportat la Spitalul Raional din Hînceşti, acolo unde a fost diagnosticat cu o contuzie a toracelui. Fiind testat apoi alcoolscopic s-a dovedit că era în stare de ebrietate. În plus, nu dispunea de un permis de conducere conform prevederilor RCR.

Fiind contactată de AutoBlog.MD şi Natalia Stati, ofiţer de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, ne-a putut comunica că acest accident a fost semnalat încă la ora 7:30 prin intermediul unui apel la 112.

Microbuzul Mercedes implicat era condus de un şofer în vârstă de 28 ani, iar sedanul de aceeaşi marcă de un bărbat de 54 ani. În cadrul cercetărilor de la faţa locului s-a stabilit că autoturismul a ieşit de pe un drum adiacent și conducătoru-i nu s-a asigurat destul când a realizat manevra, ca rezultat lovind microbuzul care s-a răsturnat

La spital a fost transportată o pasageră care se afla în sedanul Mercedes-Benz. Alte persoane nu au avut de suferit. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/