(video) S-ar fi putut repeta tragedia din noaptea zilei de 17 mai 2020? Accident evitat la limită în capitală

Acum câteva ore, în intersecţia străzii Ismail cu bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, s-ar fi putut repeta tragedia din noaptea zilei de 17 mai 2020, atunci când un tânăr care se afla la volanul unui Audi S8 a lovit cu putere un taximetru şi a luat viaţa a doi oameni, lăsând în urmă şi câteva persoane traumatizate.

În situaţia din imagini doar câteva fracţiuni de secundă ar fi fost necesare pentru ca impactul să fie garantat, ori circumstanțe uşor diferite, însă conducătorul taximetrului a reuşit să reacţioneze la timp şi a călcat frâna, evitând la limită ca să fie lovit în aripa stângă. De cealaltă parte au frânat şi alţi conducători care s-au pornit de la semafor de pe contrasens.

Ştim deja că acele camere de supraveghere din intersecţie funcţionează şi că, cel mai probabil, au surprins automobilul care a trecut la culoarea roşie a semaforului cu viteză. Astfel, cei de la INSP ar trebui să-şi facă treaba, să-l sancţioneze pe acest conducător auto la mai multe capitole şi în continuare să monitorizeze activ regimul de viteză al unor participanţi la trafic, o bună parte din ei făcând abuz de el doar pentru a-şi creşte “popularitatea” pe reţelele de socializare.

Data văzută în filmuleţ nu este una corectă! De obicei posesorii de camere de bord nu pierd timpul în a o seta sau uită să facă asta.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/