După 3 săptămâni de pauză, CSM reia ședințele: Subiectul privind numirea unui judecător la CC, pe ordinea de zi din 23 februarie

CSM reia ședințele după ce mai mulți membri s-au infectat cu noul tip de coronavirus la începutul acestei luni, înainte de ședința la care urmau să fie aleși mai mulți președinți de instanțe. Pe ordinea de zi a ședinței cin 23 februarie, primul subiect este cu privire la numirea unui judecător la Curtea Constituțională.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit ordinii de zi, publicate pe site, CSM va examina 14 subiecte. Subiectele cu privire la numirea unui vicepreședinte al Colegiului penal al Curții Supreme de Justiție, vicepreședinte al Colegiului civil, comercial și de contencios administrativ al Curții Supreme de Justiție, președinte al Curții de Apel Bălți, președinte al Curții de Apel Comrat ș.a. nu se regăsește în ordinea de zi.

Ședința din 2 februarie a fost amânată după ce mai mulți membri ai CSM ar fi fost testați pozitiv la Covid-19. Despre aceasta a comunicat pentru UNIMEDIA, Carolina Ciugureau-Mihailuță, membră a CSM.

Atunci urmau să fie aleși mai mulți conducători ai instanțelor judecătorești.

Iată ordinea de zi completă.


Pub