‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 28 martie, 2024
9.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleSusține femeile care au lansat afaceri acasă, participă la târgul Ia Moldova Acasă

Susține femeile care au lansat afaceri acasă, participă la târgul Ia Moldova Acasă

‹ adv ›
‹ adv ›

Intitulat inițial Ia Moldova Acasă, târgul organizat pentru prima dată acum aproape 2 ani a reușit să devină cel mai important eveniment destinat micilor producători autohtoni.

Astfel, pe lângă struguri sau mere, gama de produse crescute și fabricate local, expuse la târg, s-a majorat esențial, iar familiile care dezvoltă afaceri acasă au ajuns a fi cunoscute de cât mai multă lume, chiar și de către moldovenii din diaspora.

Participă pe 6-7 martie 2021 la târgul Ia Moldova Acasă și află cine stă în spatele fiecărui produs ce va fi comercializat și cum a început afacerea care-i face pe micii producători să rămână în Moldova.

Struguri, dulceață, miere de albine și alte produse apicole, ciocolată, ceai 100% natural, nuci, alune, vin, ulei, migdale, crupe sau chiar cașcaval și tăiței – gama de produse locale ce urmează a fi expuse la târg este foarte vastă.

În mare parte, la târg vor participa producătoare care de ani buni dezvoltă afaceri acasă, dar și fermieri care au reușit să lanseze mici afaceri de familie și să inspire și pe alții să creadă în reușita ideilor pe care le au.

Vino pe 6-7 martie în parcul Alunelul, fii parte a schimbării și susținerii de care are nevoie fiecare producător pentru a merge mai departe!

*În 2019, peste 200 de tone de struguri autohtoni au fost vânduți în cadrul târgului Ia Moldova Acasă.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii