image
Sursa foto: instagram.com/kimkardashian

Kim Kardashian și Kanye West DIVORȚEAZĂ, după 7 ani de căsnicie; Care ar fi motivul din spatele despărțirii // FOTO

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume se desparte, confirmând, astfel, toate speculațiile din ultimele luni. Kim Kardashian a înaintat actele pentru divorțul de rapperul Kanye West, după șase ani și jumătate de căsnicie.

Căsătoriți în mai 2014, Kim și Kanye au patru copii împreună, pentru care sexy-vedeta familiei Kardashian a solicitat custodia comună, lucru cu care Kanye West ar fi fost de acord. Încă de la începutul anului s-a speculat că cei doi soţi trăiau separat şi participau la sesiuni de consiliere maritală. Kanye West (43 de ani) se stabilise în Wyoming, în timp ce Kim Kardashian (40 de ani) locuia încă în reşedinţa familiei, din California.

Nu se știe cu exactitate motivul divorțului, dar există zvonuri de mai multă vreme că relația lor este pe brânci. Problemele cuplului s-ar fi adâncit în 2020, după ce Kanye West, în vârstă de 43 de ani, a recunoscut că suferă de o tulburare bipolară. El s-a retras la ferma sa din Wyoming, unde stă singur de câteva luni, scrie presa americană. În tot acest timp, Kim a rămas alături de cei patru copii în Los Angeles.

Kim Kardashian WestKim Kardashian West

Vedetele ar avea de împărțit mai bine de 2,1 miliarde de dolari, însă mare parte din avere este investită în companii deținute separat.

Pentru Kim Kardashian acesta este cel de-al treilea divorţ. Potrivit mai multor publicații din State, care citează surse apropiate cuplului, candidatura lui Kanye West la preşedinţia Statelor Unite, anul trecut, ar fi fost un alt factori declanşator al acestei separări. Deşi a obţinut numai 60.000 de voturi, Kanye West a dat de înțeles că are în vedere să candideze și în 2024.

Kim Kardashian WestKim Kardashian West

Kanye West, afirmații șocante la adresa soției sale

În perioada campaniei, rapperul a făcut mai multe afirmaţii interesante şi a publicat mesaje enigmatice pe Twitter, lăsând să se înţeleagă că soţia ar fi încercat să-l interneze într-un spital de psihiatrie. De asemenea, a acuzat-o pe Kim Kardashian că ar fi vrut să facă un avort când era însărcinată cu el pentru prima dată, precum şi că a avut o aventură cu un alt rapper, Meek Mill.

Kim Kardashian WestKim Kardashian West

Toate aceste afirmații au fost atribuite tulburărilor bipolare la care este predispus Kanye West şi pentru care cântărețul refuză să ia tratament. După această serie de declaraţii făcute de soțul ei, Kim Kardashian a solicitat publicului „compasiune şi empatie” şi să dea dovadă de înțelegere faţă de cei care se confruntă cu probleme de sănătate mintală.

Kim Kardashian WestKim Kardashian West

Kim Kardashian WestKim Kardashian West

Kim Kardashian WestKim Kardashian West

Kim Kardashian WestKim Kardashian West

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: