(video) Andrian Candu, după congresul Pro Moldova: „Am fost delegați să demarăm negocieri cu fracțiunile din Parlament pentru a scoate țara din criză”

La Congresul grupului politic Pro Moldova a fost aprobată o rezoluție, astăzi, 20 februarie, prin care aceștia își asumă să înceapă negocieri cu fracțiunile parlamentare, având în considerație situația actuală în care se află R. Moldova din punct de vedere a crizei pandemice și a crizei economice.

Foto: UNIMEDIA

„Iată că s-a încheiat lucrările primului congres ordinar al partidului politic Pro Moldova, o primă tentativă reușită de organizare a unui partid nou, care a trecut un an de zile prin diverse încercări și care a tras concluziile acestu prim an de activitate.

Astăzi în cadrul congresului partidului politic Pro Moldova, au fost discutate câteva elemente importante și aprobate, pe lângă strategia de dezvoltare a pratidului și elementele interne a noastre ce țin de creșterea echipei s-a dezbătut o viziune de țară, o strategie de dezvoltare a țării așa cum o vede echipa Pro Moldova pe câteva segmente sau pe câteva priorități legate de o resetare completă a statului și formarea unei noi republici legate de reformele în justiție și tot ceea ce înseamnă stat de drept, o economie liberă da în același timp cu elemente sociale,” a declarat Candu.

„Congresul a delegat fracțiunea parlamentară Pro Moldova să întreprindă consultări cu ceilalți deputați și să găsească soluții,” a mai susținut Candu.


Pub