(video) Mic dejun boieresc. Un nou episod din bucătăria gastronomică a lui Alexandru Comerzan

My Post (9)

Alexandru Comerzan este un bucătar-șef bine cunoscut pe piața noastră gastronomică și nu doar, pentru că în 2019, Alexandru a luat premiul cel mare la show-ul românesc „Chef la cuțite”. Acesta și-a lansat propriul vlog culinar, care vă oferă posibilitatea să gătiți împreună cu el. În episodul de astăzi, veți vedea cum să gătiți un mic dejun din: avocado, somon și ou poșat.

Mai jos, puteți vedea a doua rețetă al lui Alexandru Comerzan, care, după cum spune el: „Ți-o poți permite doar o dată pe lună, la salariu”.

https://www.youtube.com/watch?v=F2mGV_WoCPk

Vedeți și rețeta anterioară: Mămăligă cu mușchi de vită și sos de ciuperci.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente