/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Utramaratonul Rubicon 2021 continuă în forță: Participanții la cursă au alergat deja 300 de kilometri

20 februarie 2021, ora 19:08

Utramaratonul Rubicon 2021 continuă în forță, în cea de-a doua zi a competiției. Participanții au cucerit deja 300 de kilometri, iar topul celor zece sportivi care conduc arată în felul următor: Vasile Olari, Anatolie Baractari, Nichita Gruia, Alexandra Brinzari, Fiodor Evstigneev, Evghenii Pitica, Alexandru Untila, Denis Macovschii, Eugeniu Gutu și  Ion Dicusari.

Cursa va dura trei zile, iar participanții vor alerga o distanță de 504 km, de la sudul și până la nordul Moldovei, pe partea de vest a țării, trecând prin 12 raioane.

Startul competiției a fost dat ieri. În total, sportivii urmează să parcurgă o distanță de 504 km, de la sud la nord, trecând prin 12 raioane, punctul final fiind orașul Briceni. Cursa va dura 54 de ore și 42 de minute. Participanții aleargă în grupuri mici, pentru a putea păstra distanța socială, inclusiv noaptea.

Numele câștigătorilor și rezultatele se vor cunoaște luni, 22 februarie.

Ultramaraton Rubicon este cea mai lungă și cea mai dură cursă de alergare ce se organizează în Republica Moldova.

TV8 este partenerul media al evenimentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram