Cu acte în regulă: Fotoliile de șefi la mai multe Procuraturi din țară au fost ocupate

Cavalciuc Ion este noul procuror-șef al Procuraturii Bălți. După ce a asigurat interimarul acestei funcții, astăzi CSP, l-a desemnat câștigător al concursului pentru ocuparea funcției. Șefi au fost aleși și la Procuraturile din Căușeni, Ialoveni și Strășeni.

Foto: colaj

Astfel, Cavalciuc Ion, singurul înscris în concurs pentru ocuparea funcției de procuror șef al Procuraturii Bălți, a câștigat concursul.

La Procuratura Cimișlia fotoliul de șef va fi ocupat de Ruslan Caraivan, care a exercitat interimarul funcției. În concurs a fost înscris și Cîrlan Valeriu, care este procuror la Procuratura Ialoveni.

Procuror șef al Procuraturii raionului Strășeni a fost ales Lupașco Ruslan, care a exercitat interimatul acestei funcții. Membrii CSP au avut de ales între el și alți doi candidați - Gîrbu Anatolii care este procuror în Procuratura Ungheni și Buzdugan Aurelian, adjunct al Procurorului șef al Procuraturii raionului Strășeni.

Sergiu Mocanu a fost desemnat procuror șef al Procuraturii Căușeni. În concurs au mai fost înscriși Cîrlan Valeriu care este procuror al Procuraturii Ialoveni și Stăucean Alexandru - procuror adjunct interimar al procurorului șef al Procuraturii Caușeni.

Nicolae Levandovschi a fost desemnat Procuror șef al Procuraturii Basarabeasca, după ce a exercitat interimarul acestei funcții.

Totodată, membrii CSP au desemnat-o și pe Volontir Natalia, care este procuror adjunct interimar al procurorului șef al Procuraturii Bălți - adjunct al Procurorului șef al Procuraturii municipiul Bălți.

Concursul a fost anunțat pe 18 decembrie.


Pub