12:15:57 25.04.2024
Stiri

Dodon ar avea o AVERE de peste 50 de MILIOANE de euro: „Faptul că Dodon se comportă atât de sfidător și de IMORAL confirmă că el nu mai are așteptări de la politica moldovenească. Scopul lui... ”

Actualitate 19.02.2021 12:40 Vizualizări9144 Autor: Ziarul National
Dodon ar avea o AVERE de peste 50 de MILIOANE de euro: „Faptul că Dodon se comportă atât de sfidător și de IMORAL confirmă că el nu mai are așteptări de la politica moldovenească. Scopul lui... ” Facebook


Vacanța ex-președintelui Igor Dodon și a familiei sale pe insulele Kurile și Sahalin ar costa cel puțin 10 mii de euro, consideră fostul candidat la funcția de președinte al R. Moldova, Dumitru Ciubașenco. Dacă și-a plătit singur vacanța, Dodon ar trebui să explice de unde a luat banii. Iar dacă cineva a plătit pentru vacanța sa, atunci trebuie să spună despre cine e vorba și dacă nu cumva e mită.

Totuși, nu asta e cel mai grav în opinia reprezentantului „Partidului Nostru”, care în 2016 a îndemnat alegătorii săi să voteze pentru Igor Dodon în turul II la prezidențiale.

Citește și: FOTO // Dodon, VACANȚĂ la „capătul lumii”. Socialistul le mulțumește „prietenilor din Rusia” pentru „călătoria de neuitat”

„În contextul pandemiei, când numărul de cazuri noi și decese este creștere, când sistemul de sănătate este pe cale să eșueze, când vaccinarea nici măcar nu a început, în condiții de criză economică și socială, incertitudine generală și depresie, fostul președinte nu are dreptul moral să se laude demonstrativ cu averea sa și să scuipe deschis pe concetățenii săi. Dar Dodon procedează cu totul altfel. Pentru el politica este o afacere, iar cu roadele acesteia trebuie să se laude. Trebuie să-și demonstreze manierele domnești, astfel ca toată lumea din satul său natal să fie invidioasă”, a scris Ciubașenco într-o postare pe Facebook.

Potrivit sursei citate, „acest comportament sfidător și imoral” confirmă faptul că Igor Dodon nu ar mai avea mari așteptări de la politica moldovenească.

Citește și: DOC // Dodon pleacă de URGENȚĂ la Moscova: Ambasada Rusiei i-a REZERVAT socialistului bilet la AVION

„Scopul său este să blocheze, cât mai mult posibil, curățarea clasei politice de personaje toxice. De fapt, el vrea să se ocupe cu sabotajul și cu activități antistatale subversive. Vrea să smulgă cât mai mult de la această țară, după care să fugă de aici. Nu-i pasă lui de partidul său și, în general, de R. Moldova. Dacă va spune cineva că avea lui Dodon a ajuns, să zicem, la 50 de milioane de euro, majoritatea oamenilor va crede asta. Nici măcar nu contează că Dodon poate să aibă acești bani. Părăsind R. Moldova, Dodon poate să-și facă toată viața selfie-uri pe orice punct de pe hartă. Pe planeta noastră mai sunt atâtea insule exotice unde nu a mai călcat acest fost președinte degradat”, a conchis Ciubașenco.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md