Încă doi medici au decedat din cauza COVID-19. Ei au activat în cadrul Spitalelor Raionale din Ceadâr-Lunga și Cantemir

deces-920×489-2-1-2

Sistemul medical din țara noastră a mai pierdut doi specialiști din cauza COVID-19. Este vorba despre medica Elena Russu, asistentă medicală în secția de terapie intensivă pentru nou-născuți din cadrul Spitalul Raional Ceadâr-Lunga și Ion Lungu, medic terapeut în secția boli cronice și îngrijiri paliative a SR Cantemir.

„MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea în neființă a dnei Elena Russu, asistentă medicală în secția de terapie intensivă pentru nou-născuți din cadrul Spitalul Raional «Ceadâr-Lunga». Regretăm pierderea un lucrător medical iscusit și dedicat, care a activat în sistemul medical peste 30 de ani. Aceasta a fost internată la Spitalul Raional «Ceadâr-Lunga», la data de 5 februarie. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în comunicat.

Tot aici Ministerul Muncii și Protecției Sociale scriu cu regret despre pierderea medicului Ion Lungu, medic terapeut în secția boli cronice și îngrijiri paliative a SR Cantemir.

„Cu profund regret anunțăm despre trecerea la cele veșnice a domnului Ion Lungu, medic terapeut în secția boli cronice și îngrijiri paliative a «SR Cantemir». Acesta a fost internat la Spitalul Clinic Republican pe 11 februarie. Exprimăm sincere condoleanțe și compasiune familiei, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat”, se mai menționează în comunicatul MSMPS.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente