fbpx

video | Clipe de groază pentru un grup de turiști moldoveni în Egipt. Autocarul în care se aflau s-a răsturnat

Un autocar în care se afla un grup de turiști moldoveni a fost implicat într-un grav accident rutier. Imagini de la fața locului au fost publicate pe rețelele de socializare de mai mulți internauți pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit martorilor, în autocarul care a suferit se aflau moldoveni, ucraineni și ruși. Preliminar, nici un cetățean al țării noastre nu a avut de suferit.

Jurnalista Veronica Purice, care se află în vacanță în Egipt, relatează pe pagina sa de Facebook că dimineața autocarul în care se afla ea a preluat câțiva turiști din vehiculul accidentat, iar la fața locului se aflau mai multe ambulanțe și echipaje ale Poliției. Potrivit ei, doi conaționali din mijlocul de transport avariat au povestit că șoferul ar fi depășit limita de viteză, iar câteva persoane au fost preluate de echipaje medicale.

În același timp, ProTV relatează că în autobuzul implicat în accident s-ar fi aflat un artist din Moldova, însă nu îi precizează numele. Reporterii relatează că acesta le-a trimis imagini de la fața locului și le-a povestit că la bord erau circa 60 de persoane.

Ministerul Afacerilor Interne nu a publicat încă informații despre accident. Totuși, potrivit unimedia.info, responsabilii din cadrul instituției s-au autosesizat după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini de la locul accidentului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button