image
Sursa foto: Getty Images

”Lecția” de viață dată de Sara Carbonero, după ce la 37 de ani a fost iar operată din cauza cancerului ovarian

Sara Carbonero (37 de ani), soția lui Iker Casillas (39 de ani), a suferit o operație după ce medicii au descoperit reapariția cancerului ovarian, de care jurnalista iberică a suferit în anul 2019.

Sara a stat câteva zile într-un spital din Madrid, unde a ajuns pe 6 februarie și a suferit o intervenție chirurgicală. Acum, s-a întors la job-ul ei de la Radio Marca.

În cadrul rubricii pe care o prezintă, soția lui Iker Casillas a vorbit despre ultimele zile și ”a dat o adevărată lecție”, după cum remarcă publicația El Mundo.

”Sunt bine, mă simt fenomenal. Sunt fericită că pot să lucrez din nou”, a spus Sara Carbonero, în direct la radio. Ea a continuat să fie destinsă și a făcut mai multe glume de-a lungul emisiunii.

Apoi, Sara a transmis un mesaj și pe contul ei de Instgram. ”Termenul de COVID absoarbe totul și viața este prea frumoasă pentru ca un cuvânt să anuleze asta. Există numai o singură viață”, a scris jurnalista, care le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare, precum și medicilor și asistentelor care au îngrijit-o.

Iker Casillas a stat lângă soția sa în spital timp de șase zile, iar acum, după ce Sara și-a revenit, cuplul are un moment de respiro.

Fostul portar la Realului și al naționalei Spaniei a marcat momentul cu o achiziție spectaculoasă. El a achiziționat ”mașina fantastică” pe care a condus-o David Hasselhoff și a prezentat-o fanilor de pe Instagram. Este vorba despre un Pontiac din 1982.

Iker și Sara s-au căsătorit în martie 2016 și au împreună doi copii, pe Martin și pe Lucas. În ultimii ani, ambii au avut probleme de sănătate. Portarul, care a evoluat ultima oară pentru Porto, a suferit un infarct în 2019, în timpul unui antrenament.

Sara Carbonero a făcut mai multe cure de chimioterapie, după ce a fost depistată cu cancer ovarian în mai 2019. Recent, ea declara că în toate aceste luni a învățat că ”nu poți controla totul și că trebuie să trăiești în prezent”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: