A accidentat două persoane și a fugit de la fața locului: Un moldovean, arestat în Italia pentru omor și evadare

Un moldovean a fost arestat în Italia, după ce a comis un accident grav și a fugit de la fața locului, fără a acorda ajutor victimelor, scrie Latina Quotidiano.

Foto: ilclandestinogiornale.italiasera.it

Potrivit presei italiene, tânărul moldovean în vârstă de 29 de ani, aflat la volanul unui automobil, a tamponat două persoane care erau pe bicicletă și care se întorceau acasă după o zi de muncă pe câmp.

În urma impactului, o persoană a decedat la fața locului, iar cealaltă a fost grav rănită.

Șoferul moldovean a fugit de la fața locului, însă a fost urmărit și identificat în termen de 48 de ore de anchetatorii Detașamentului Poliției Rutiere Aprilia și Secției de Poliție Rutieră Latina, în urma colectării de mărturii și videoclipuri de la camerele de supraveghere din zona în care s-a produs accidentul.

În urma investigațiilor s-a dovedit că moldoveanul anterior fusese supus unei revizuiri a permisului de conducere în stare de ebrietate.

Ulterior, bărbatul a fost arestat pentru crimă și evadare.

În timpul anchetei, autoturismul a fost găsit și confiscat, în numele angajatorului său, și folosit de persoana arestată fără știrea proprietarului. Vehiculul, avariat vizibil în față, a fost ascuns de tânăr imediat după accident.

Activitățile de anchetă au relevat, de asemenea, că, după accident, șoferul își organizase evadarea; nu se întorsese acasă și se ascunsese în locuri improvizate până când a fost văzut și oprit la o stație de metrou din Italia.


Pub