(doc) Doi primari din Ocnița au părăsit Partidul Democrat. Motivul invocat de edili

Primarii comunei Mihălășeni și Naslavcea din raionul Ocnița au anunțat că pleacă din Partidul Democrat (PD), pe motiv că formațiunea a pierdut din încrederea alegătorilor. Declarația a fost semnată de ambii edili astăzi, 18 februarie.

Foto: UNIMEDIA

„Luând în considerare situația insolvenței în care se află în acest moment Partidul Democrat din Republica Moldova, dovadă fiind nivelul scăzut al încrederii alegătorilor, precum și din cauza schimbării cursului planificat inițial de către conducerea PDM, ne exprimăm dezacordul cu deciziile conducerii de anul trecut bazate pe interese personale înguste, care au dus la eșecul existenței ulterioare a Partidului Democrat ca formațiune politică independentă”, se arată în declarație.

____________________ by UNIMEDIA on Scribd

Amintim că la data de 15 ianuarie opt primari și un consilier din Soroca au decis să părăsească Partidul Democrat din Moldova. Potrivit lor, cauza plecării este „regresul și acțiunile inexplicabile ale conducerii partidului”.

Ulterior, primarul satului Egoreni Victor Mutruc și primarul satului Rudi Iurie Marian din raionul Soroca au revenit în echipa PD.


Pub