Demi Lovato a avut trei atacuri cerebrale și un infarct în 2018, după o supradoză de droguri

Cântăreața Demi Lovato a mărturisit că a suferit trei atacuri cerebrale și un infarct după ce a luat o supradoză de droguri în 2018, informează BBC. Doctorii i-au spus ulterior că a fost la doar câteva minute de moarte.

Foto: Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

Lovato, în vârstă de 28 de ani, spune în trailerul unui nou documentar: „Doctorii mi-au spus că mai aveam 5 sau 10 minute”. Totodată, cântăreața le-a spus reporterilor că „a rămas cu leziuni cerebrale și că încă le simte efectele". Printre efecte se numără vederea încețoșată sau cu pete, ceea ce înseamnă că nu poate conduce și a avut dificultăți în a citi, citează Digi24.

Demi Lovato a fost transportată la spital în iulie 2018, după ce a fost găsită inconștientă în casa ei din Los Angels. Supradoza, cauzată de un amestec de droguri și medicamente, a venit la o lună după ce cântăreața a dezvăluit că a început din nou să bea alcool, după șase ani de pauză.

În trailerul noului său documentar, Lovato spune: „Am avut multe vieți, ca o pisică. Sunt la a noua viață". Cântăreața a declarat că lansează documentarul "pentru a ajuta oamenii care au fost pe același drum".

Demi Lovato a fost un copil-vedetă și faima ei a crescut în adolescență. Ulterior, și-a lansat cariera muzicală. În 2020 a cântat imnul SUA la Super Bowl.

Documentarul „Dancing With The Devil” va fi lansat pe YouTube pe 23 martie.


Pub