UNInterviu cu Veaceslav Platon: Nu voi mai comenta furtul miliardului, Comisia Laundromat - pierdere de timp. „Notă de plată lui Plahotniuc? Nu are bani să o achite”

Omul de afaceri Veaceslav Platon declară că nu va mai comenta furtul miliardului, iar clasa politică „nu este interesată să vadă o finalitate în această cauză, așa cum nu este interesată să întoarcă aeroportul în proprietatea statului”. „Eu am prezentat tot ce era necesar pentru a întoarce o mare parte din banii furați. Nimeni nu face nimic, numănui nu-i pasă, absolut. Deja de atâta timp!”, a declarat omul de afaceri la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

Foto: UNIMEDIA

Platon a vorbit despre înțelegerea dintre Moldasig și Avia Invest, despre decizia de a beneficia de pază, cine îl amenința, dar și despre mai multe mituri despre omul de afaceri.

„Nu am purtat în geantă Codul Penal și cel Administrativ. Pentru ce ar fi nevoie dacă și așa le cunosc?

Nu mi-am smuls singur un dinte, în penitenciar, dar mi-au dezbătut unul, cei de la Pantera.

Nu i-am trimis o notă de plată lui Plahotniuc. De ce aș face-o, dacă acesta nu are cu ce o achita”, a declarat Veaceslav Platon.

Omul de afaceri declară că dosarul Laundromat nu are bază juridică, iar Comisia Parlamentară creată în acest sens ar refuza să îl audieze. De asemenea, aflați din UNInterviu ce planuri de viitor ar, se va implica în viața politică, dar și care este soarta dosarelor penale din Ucraina, inițiate după „extrădarea sa ilegală”.

Urmărește aici emisiunea:


Pub