10:54:37 25.04.2024
Stiri

Noapte de COȘMAR într-un sat din raionul Hâncești: Un minor ar fi OMORÂT un localnic și ar fi săvârșit PATRU jafuri timp de câteva ore

Actualitate 18.02.2021 12:47 Vizualizări1554 Autor: Ziarul National
Noapte de COȘMAR într-un sat din raionul Hâncești: Un minor ar fi OMORÂT un localnic și ar fi săvârșit PATRU jafuri timp de câteva ore


UPDATE // Trei bătrâni agresați fizic, un bărbat de 44 de ani omorât și o femeie amenințată în satul Caracui din Hâncești. Toate infracțiunile au fost săvârșite în aceeași noapte, iar făptașul ar fi un minor de 17 ani, nu doi așa cum a anunțat inițial Poliția.

Oamenii legii arată că, noaptea trecută, în jurul orei 2.30, poliția din Hâncești a fost sesizată de către o femeie de 37 de ani din localitatea Caracui, care s-a plâns că o persoană necunoscută i-a intrat în casă și, având în mână un obiect ascuțit, a amenințat-o cu răfuială fizică și a cerut bani. Fiind speriată, femeia a scos din portmoneu aproximativ 600 de lei și i-a dat suspectului.

Ajunși la fața locului, polițiștii au aflat că cel care a intrat în casa ei și a cerut bani era un tânăr de aproximativ 16-17 ani, îmbrăcat în scurtă întunecată cu dungi reflectorizante.

Plecând de la fața locului în căutarea suspectului descris de victimă, polițiștii au observat într-o gospodărie poarta și ușa locuinței deschise. Intrând acolo, au depistat cadavrul unui bărbat de 44 de ani cu plagă de cuțit în regiunea gâtului.

În timp ce polițiștii căutau suspectul, la serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliție Hâncești a mai parvenit un apel telefonic de la un bărbat de 52 de ani, care a spus că în locuința tatălui său de 82 de ani a pătruns un tânăr care l-a agresat fizic pe bătrân, cerându-i bani. Insul i-a aplicat bătrânului o lovitură cu cuțitul în regiunea capului. Bărbatul a primit ajutor medical, iar viața acestuia este în afara pericolului.

Aflați la domiciliul bărbatului de 82 de ani, care l-a recunoscut pe făptaș, polițiștii au primit un alt apel telefonic pentru a se deplasa la domiciliul unei femei de 77 de ani care fusese maltratată tot de către un tânăr ce voia bani. Această victimă a fost internată în spital pentru îngrijiri medicale.

În urma acestui lanț de crime, poliția din Hâncești a fost ridicată pe alarmă și în scurt timp a fost reținut presupusul făptaș care încerca să se ascundă în spatele unei case.

Acesta s-a dovedit a fi un adolescent de 17 ani, locuitor al satului Caracui, care se afla în stare avansată de ebrietate. El și-a recunoscut vina parțial, iar în timpul percheziției corporale asupra acestuia au fost depistați bani, care se presupune că ar fi fost estorcați de la victime.

Ulterior, în timpul documentării celor patru cazuri, poliția a mai primit un apel telefonic vizavi de faptul că tânărul a pătruns și în casa unui bărbat de 71 ani pe care l-a amenințat cu același cuțit și i-a cerut bani. Victima i-a dat agresorului 1 500 de lei și acesta a plecat într-o direcție necunoscută.

Pe toate aceste cazuri au fost inițiate cauze penale, minorul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru tâlhărie și omor intenționat.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 de ani de închisoare.





Știrea inițială

Trei jafuri și o crimă au zguduit noaptea trecută satul Caracui din raionul Hâncești.

Poliția anunță că a reținut doi minori cu vârste de 16 și, respectiv, 17 ani.

Aceștia ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, după care ar fi jefuit o femeie de 37 de ani din aceeași localitate.

La scurt timp, unul dintre aceștia ar fi omorât, cu cuțitul, un localnic de 45 de ani, iar după crimă cei doi ar mai fi jefuit doi bărbați de 55 și, respectiv, 82 de ani.

Cazurile sunt documentate la fața locului de către ofițerii de investigații și angajații Inspectoratului de Poliție Hâncești.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md