fbpx

Vaccinarea cu AstraZeneca, stopată de urgență în Germania. Ce au pățit medicii de acolo

Nemții au multe semne de întrebare și griji în plus din cauza unor evenimente, motiv pentru care au oprit vaccinarea cu AstraZeneca. Până la noi concluzii, serul în cauză rămâne în frigidere în Germania. Nemții au folosit mai puțin de 10% din cele aproape 740.000 de doze primite.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timpul acesta, cadrele medicale au început să își anuleze programările după ce mai bine de un sfert din cei 300 de angajați ai serviciului din ambulanța din Dortmund s-au simțit rău după vaccinare.

Amintim că din același considerent francezii au decis săptămâna trecută ca angajații din aceeași secție a unui spital să nu fie vaccinați toți în același timp, ci în etape, pentru a evita o situație dezastruoasă, scrie playtech.ro.

Reacțiile adverse ale veccinului Astra Zeneca sunt unele normale până acum: febră, oboseală, dureri articulare. În România, peste 26.000 de oameni au fost vaccinați cu AstraZeneca, iar 106 din aceștia au raportat reacții adverse.

COVID-19 Vaccine AstraZeneca este utilizat pentru a preveni COVID-19 cauzată de virusul SARSCoV-2. Se administrează la adulți cu vârsta de 18 ani și peste.

Vaccinul determină sistemul imun (sistemul natural de apărare a organismului) să producă anticorpi și globule sanguine albe specializate, care să acționeze împotriva virusului, asigurând astfel protecție împotriva COVID-19. Nicio componentă a acestui vaccin nu poate provoca boala COVID-19.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button