Bogdan Țîrdea, inclus de site-ul Mirotvoreț în lista „inamicilor Ucrainei”: „Slavă Domnului că nu al ucrainenilor”

Deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, a fost introdus în lista „dușmanilor Ucrainei” de către site-ul „Mirotvoreț” ce aparține Centrului de Cercetare al Crimelor contra Securității Naționale al Ucrainei.

Foto: UNIMEDIA

Publicația scrie că Țîrdea este un „complice al ocupanților ruși” și „propagandist antiucrainean”. Pe site sunt prezentate și mai multe informații distribuite de Țîrdea drespre situația din Ucraina.

Deputatul socialist a venit cu o reacție pe pagina sa de telegram.

„Îndată ce am criticat unele decizii ale lui Zelenski am fost inclus imediat pe site-ul Mirotvoreț. Am fost calificat drept „dușman al Ucrainei”. Slavă Domnului că nu al ucrainenilor. Am crezut că Ucraina este Europa, dara s-a demonstrat că Ucraina este Zelensky. Nu știam. Îmi pare rău.

Țîrdea i-a îndemnat să-și rezolve „problemele interne”.

„Domnilor, rezolvați-vă problemele voastre interne și nu le atribuiți altora. Nu eu am ruinat Ucraina, am vândut toate întreprinderile profitabile, v-am distrus industria auto și producția de avioane, ci politicienii voștri ... și voi inclusiv”, a scris Țîrdea.

Totodată, Țîrdea declară că pe același site se regăsește și numele Nataliei Morari și a fostului consilier guvernamental Vladislav Kulminschi.

captură ecran / Sursa:captură ecran


Pub