image
Sursa foto: Getty Images

Lucrurile au luat-o razna la Barcelona. Pique şi Griezmann s-au înjurat de mamă la umilinţa cu PSG

Barcelona a primit o lecţie de fotbal de genul celor pe care ea le preda în urmă cu mai mulţi ani. Nu doar scorul a fost umilitor pentru trupa lui Messi, 1-4, ci şi dominarea celor de la PSG.

Pique, revenit titular după mai multe luni de absenţă din cauza unei accidentări grave, a încercat să-şi resusciteze colegii când scorul era 1-1, dar a ajuns să se înjure de mamă cu Griezmann, cel care a avut curajul să-i răspundă.

Era 1-1, iar Kurazawa şi Mbappe începuseră să vină ca tăvălugul peste apărarea Barcelonei. Înaintea unui corner pe care parizienii urmau să-l bată, Pique a început să ţipe la colegi şi să înjure, notează AS.com, care şi exemplifică: "A long fucking possession, damn it! I shit the bitch, come on! "

Griezmann s-a arătat deranjat de atitudinea colegului săi şi i-a strigat "ia-o uşor". Reacţia lui Antoine nu l-a liniştit pe catalan, care a continuat să ţipe şi să vorbească urât. "Geri, acum calmează-te", i-a spus din nou Griezmann, dar fără efect. Şi-a pierdut şi el cumpătul şi a înjurat de mamă.

Pique a continuat tirada şi i-a întors înjurătura lui Antoine Griezmann, completând că "suferim, suntem aşa de 5 minute".

Fundaşul catalanilor a simţit foarte bine pericolul mare în care se află Barcelona în faţa PSG-ului. La fnal, tabela arăta 4-1 pentru oaspeţi, o adevărată umilinţă pentru echipa care traversează o perioadă de mare criză din toate punctele de vedere.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: