image
Sursa foto: Getty Images

Un fost jucător la Juventus, Inter sau Roma, prins cu droguri și arestat. Ce au găsit polițiștii la percheziții

Luigi Sartor are mari probleme cu legea. Fostul fundaș dreapta de la Juventus, Inter, AS Roma sau Parma a fost arestat după ce polițiștii au descoperit că acesta creștea 106 plante de marijuana într-un hambar abandonat din munții Apenini, din zona Emilia-Romagna.

Sartor îl avea complice pe Marco Mantovani, iar cei doi urmau să obțină în jur de două kilograme de marijuana, pe care ar fi vândut-o.

Agenții l-au urmărit de mai mult timp pe Sartor, iar în urmă cu 10 zile, acesta a fost oprit în trafic, moment în care polițiștii au sesizat mirosul inconfundabil de marijuana din mașina sa. Drept urmare, Sartor a fost arestat deocamdată la domiciliu.

Luigi Sartor (46 de ani), care are și două selecții în naționala Italiei, este unul dintre numele apărute într-unul dintre cele mai mari scandaluri de pariuri și meciuri trucate, "calcioscommesse" în 2011.

La acea vreme, Sartor a fost suspendat 5 ani. Această suspendare de cinci ani este cea mai dură sancţiune dictată jucătorilor. Aceeași pedeapsă au primit-o și Mario Cassano, Alessandro Zamperini şi Nicola Santoni. Fostul atacant al lui Inter Milano, Nicola Ventola, a primit o suspendare de trei ani și jumătate. În total, 21 de echipe de fotbal şi 52 de jucători au fost sancţionaţi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: