fbpx

video | Mai mulți americani au plătit sute de dolari pentru a vedea cum este demolată o clădire care i-a aparținut lui Trump

Un complex de clădiri care i-a aparținut lui Donald Trump a fost demolat miercuri. Proprietarii clădirilor din preajmă au vândut bilete celor care voiau să urmărească procesul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În clădirile din Atlantic City, statul New Jersey, au activat anterior un cazinou și un hotel. Acestea se numeau The Trump Plaza Hotel and Casino, fiind deschise în 1984.

Într-o perioadă clădirile reprezentau unul dintre elementele principale din imperiul imobiliar al fostului președinte american, potrivit Digi24, cu referire la CNN. Complexul situat pe malul oceanului nu lucra din 2004.

Pentru demolare s-au folosit circa 3000 de batoane de dinamită. Acestea au fost amplasate în interiorul clădirii c 3u4 de etaje, iar în urma deflagrației imobilul s-a prăbușit în câteva secunde. Actualul proprietar al terenului, Carl Icahn, nu a dezvăluit ce se va construi în spațiul eliberat.

Cât despre curioșii care au vrut să urmărească scena, New York Times relatează despre o femeie de 50 de ani care a plătit 575 de dolari pentru un mic dejun într-un pavilion din apropiere, astfel încât să poată urmări cum se va prăbuși fostul cazinou a lui Trump.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button