image
Sursa foto: Getty Images

Zidane este Cristiano Ronaldo al antrenorilor! În ce domeniu îi eclipsează pe Cholo Simeone și Pep Guardiola

Zinedine Zidane este lider indiscutabil într-un top inedit - este antrenorul cu cei mai mulți următori pe rețelele sociale, o performanță pe care o deține Cristiano Ronaldo dintre fotbaliști.

Francezul are 27,8 milioane de urmăritori pe Instagram, depășindu-i net pe rivalii săi din Europa.

Pe locul 2, dar cu aproape 20 de milioane de fani mai puțin, se clasează Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus și al lui CR7, care are 8,4 milioane de fani.

Iar podiumul este completat de cel cu care Zizou se bate pentru titlu în La Liga, Diego Simeone, cu 1,7 milioane de urmăritori. Un alt rival, Pep Guardiola, are 1,2 milioane de urmăritori.

Conform specialiștilor, Zidane ar putea încasa în jur de 200 de mii de euro pentru o postare. În comparație, Cristiano Ronaldo, Neymar și Ibrahimovic, cei mai bine plătiți jucători din social media primesc în jur de 1 milion de euro.

Zidane este și unul din cei mai vechi ultilizatori, deschizând contul în 2014, dar nu și cel mai activ. Francezul postează, în medie, o dată pe săptămână, în timp ce Pep Guardiola are un mesaj apropape zilnic, la fel ca noul antrenor de la PSG, Mauricio Pochettino.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: