image
Sursa foto: Getty Images

Zlatan vs. Lukaku, ediția murală: ce a apărut la stadionul San Siro cu câteva zile înainte de o nouă confruntare ”titanică”

Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) și Romelu Lukaku (27 de ani) se vor reîntâlni după episodul violent de la partida din Cupa Italiei, jucată la sfârșit de ianuarie și câștigată cu 2-1 de Inter.

Milan și Inter vor juca duminică, 21 februarie, de la orele 16:00, un meci care s-ar putea dovedi decisiv pentru lupta la titlu în Serie A.

La arena San Siro a apărut deja o pictură murală cu cei doi rivali, alături de care apare mesajul: ”Față în față, inimă lângă inimă!”.

La meciul din Cupa Italiei, vârful lui Milan i-a transmis fostului său coleg de la United să se ducă să facă Voodoo. ”Du-te şi fă-ţi rahatul tău de ritual Voodoo, măgărușule!”, i-a strigat Zlatan lui Lukaku, enervat la culme de remarca suedezului, precum și de râsul său arogant.

Vorbele lui Ibrahimovic își au rădăcinile în 2017, pe când actulul vârf de la Inter evolua pentru Everton, în Premier League. Atunci, conducătorul englezilor, Farhad Moshiri, a vrut să-i prelungească înțelegerea lui Lukaku, însă acesta s-a răzgândit în ultima clipă.

Motivul? Mama sa, care făcea o călătorie în Africa, și-a dat seama că băiatul ei trebuie să meargă la Chelsea, după ce a efectuat un ritual Voodoo, un fel de magie neagră. Culmea, Romelu Lukaku nu a mers pe Stamford Bridge, ci a semnat cu Manchester United după ceva timp.

Lukaku a negat mereu că are de-a face cu practicile Voodoo. ”E catolic, deciziile lui nu au de-a face cu astfel de ritualuri. Voodoo nu face parte din viața sa și din credințele sale. Pur și simplu nu avea încredere în proiectul lui Everton, de aceea nu a semnat atunci”, a afirmat un apropiat al belgianului, citat de BBC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: