Ceban solicită identificarea „eroilor” care au vandalizat fântâna arteziană din Parcul „La Izvor”: „Să publicăm imaginile, ca să-i cunoască lumea”

O porțiune a fântânii arteziene din Parcul „La Izvor” a fost vandalizată, iar făptașii sunt în libertate. Primarul capitalei, Ion Ceban, a solicitat poliției să identifice persoanele care se fac vinovate pentru a fi trase la răspundere, iar imaginile în cauză să fie făcute publice.

Foto: colaj

Edilul capitalei a solicitat poliției identificarea persoanelor care au vandalizat bunurile proprietate publică, iar imaginile în cauză să fie făcute publice.

„Nu contează cine sunt: minori, fete, băieți și nici dacă au comis infracțiunile cu voie sau fără de voie. Cine se face vinovat – să publicăm imaginile, ca să-i cunoască lumea. Eroii zilei de astăzi. Pe alocuri asemenea lucruri ne caracterizează, din păcate. Iar după aceasta ne indignăm că lucrurile nu arată tocmai bine. Este deja a doua oară când este distrusă o porțiune a havuzului, alături de bănci, felinare, terenuri de joacă și de sport”, a ținut să remarce primarul.

În context, Ion Ceban a reiterat solicitarea către responsabilii din cadrul subdiviziunilor și entităților structurale, ca pentru toate proiectele municipale din anul trecut, cât și pentru cele noi, să fie instalate sisteme de securitate video.

Autoritățile municipale vor interveni prompt pentru restabilirea obiectivului vandalizat din Parcul „La Izvor”.

chisinau.md / Sursa:chisinau.md
chisinau.md / Sursa:chisinau.md
chisinau.md / Sursa:chisinau.md
chisinau.md / Sursa:chisinau.md
chisinau.md / Sursa:chisinau.md


Pub