(doc) Cheltuielile Președinției: Aproape 500 de mii de lei pentru flori și covoare noi și 800 de mii de lei pentru bilete avia

Bilete avia în sumă de 800.000 de lei și aproape 300.000 de lei pentru flori. Sunt cifre care figurează în documentul oficial al cheltuielilor planificate de către instituția prezidențială pentru acest an. Banii, care sunt alocați din bugetul statului, vor fi distribuiți și pentru cumpărarea de covoare noi.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit documentului oficial publicat de Președinție, aproape 1 milion de lei se vor cheltui pentru bilete avia și procurarea de benzină și motorină.

De asemenea, instituția prezidențială vrea să ia covoare noi, suma alocată în acest sens fiind de 194 de mii de lei. Pentru întreținerea havuzului din curtea sediului, în primele trei luni ale acestui an, vor fi cheltuiți 140 de mii de lei.

Pentru flori, compoziții florale și plantarea florilor de sezon sunt prevăziți 280 de mii de lei, iar pentru serviciile de deservire a delegațiilor oficiale străine - 650 de mii de lei.

Pga 2021 by UNIMEDIA on Scribd


Pub