Școala de Gândire Critică „Challenger” anunță despre lansarea celei de-a opta ediții. Cum te poți înscrie

IMG_9735 (1)

Challenger reprezintă un program cu durata de un an, dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, ce activează în diverse domenii. Programul pregătește tinerii să analizeze critic problemele societății, să propună și să dezbată soluții pentru problemele cu care se confruntă.

Programul are trei etape:
# identificarea problemelor prioritare din comunitate;
# elaborarea și dezbaterea soluțiilor;
# consultarea și negocierea strategiilor propuse.

Pe parcursul tuturor etapelor, echipele sunt ghidate de un mentor.

În prezent, Challenger numără șapte ediții ale programului în limba română, sute de absolvenți ai Școlii de Dezbateri CHALLENGER și peste 100 de tineri, membri activi ai comunității Challenger Plus, care activează în diferite domenii: instituții de stat, organizații internaționale, ONG-uri și business.

Cine se poate înscrie?
Studenții și tinerii profesioniști, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, cu sau fără experiență în astfel de programe. Candidații pot reprezenta orice domeniu de activitate profesională: politică, afaceri, știință sau artă. Însă aceștia trebuie să demonstreze calități de lider, care își doresc o creștere profesională și personală și să obțină cunoștințe noi.
Tinerii din diasporă de asemenea sunt încurajați să aplice.

Beneficiile participării
Pe parcursul programului, participanții vor dezvolta abilitățile de argumentare, gândire critică, dezbateri, elaborarea strategiilor și scrierea studiilor de politici publice. De asemenea, absolvenții programului vor avea acces la lista de contacte și de activități desfășurare de comunitatea CHALLENGER Plus.

Procedura de înscriere
Doritorii de a participa în cadrul programului sunt încurajați să completeze formularul de aplicare.
Termenul-limită: 28 februarie 2021.

Selecția
Doar aplicanții selectați vor fi informați individual până în data de 15 martie 2021 la adresa de e-mail indicată în aplicare.

Pentru mai multe detalii, accesează www.challenger.md, pagina de Facebook sau ne poți lăsa un e-mail la [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente