(video) Se vinde o Volga pentru expediţii – cu V8 marca Toyota, tracţiune spate şi locuri pentru dormit

Încă o ofertă interesantă, identificată pe un portal de anunţuri din Rusia, este despre acest GAZ-310221 Volga. Break-ul produs în anul 2001 a fost dotat cu un motor V8, roţi cu anvelope pentru off-road şi o punte spate cu diferenţial blocabil. Păcat doar că nu are un AWD.

https://www.youtube.com/watch?v=6TLxKlRrWLE
https://www.youtube.com/watch?v=sfzpnu6QWpo

Proprietarul, în locul motorului nativ de 2.5 litri şi cu 90 de CP, a montat un agregat japonez de model 3UZ-FE. Acesta este un V8 pe benzină cu 305 CP/441 Nm şi un volum de 4.3 litri, marca Toyota, instalat cândva pe mai multe modele de serie cu logo Toyota şi Lexus. Unitatea este cuplată la o cutie de viteze automată în şase trepte şi mai poate consuma gaz ca alternativă.

Tracţiunea a rămas pe puntea din spate (deşi pe hayon există de frumuseţe un logo 4×4), însă această osie a fost echipată cu un diferenţial autoblocant. Ca rezultat al instalării unor roţi cu anvelope pentru off-road şi a altor câteva lucrări făcute la suspensie, maşina are o gardă la sol sporită în comparaţie cu cea originală.

În habitaclu această Volga personalizată are până la şapte locuri pentru pasageri, tapiţeria fiind una din piele. Toate geamurile sunt acţionate electric, există o trapă, aer condiţionat, navigaţie, cameră video retrovizoare, parbriz încălzit şi altele.

Revenind la exterior, se mai remarcă o caroserie acoperită parţial cu un autocolant în stil camuflaj, un portbagaj pentru expediţii, o scară peste hayon, un bullbar, praguri exterioare laterale, arcuri proeminente la roţi, un snorkel, corpuri de iluminat suplimentare, două terminaţii duble de eşapament, etc.

Costă acest automobil doar 1.35 milioane de ruble sau circa 15.200 de euro după cursul actual de schimb. Proprietarul spune că este un proiect individual la care a lucrat doi ani. Parcursul îi este de circa 110.000 de km. Toate modificările i-au fost legalizate.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-cumparata-din-germania-acum-se-vinde-pentru-aproape-6000-de-euro-prin-ce-se-remarca-aceasta-lada-niva/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/