fbpx

doc | Câte mașini staționate neregulamentar au fost evacuate la parcarea specială din Chișinău, de la începutul acestui serviciu

Potrivit Poliției, de la începutul procesului de ridicare de pe străzile capitalei (17 august 2020) a mașinilor parcate neregulamentar, 414 vehicule au fost depozitate la parcarea specială de la Trușeni, amenajată de compania „Magda-Tur”, compania care a încheiat un contract de prestări servicii cu Inspectoratul General al Poliției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În afară de cele 414 mașini depozitate la parcarea specială, alți 137 de șoferi au fost penalizați. Astfel, cifra totală a șoferilor sancționați a fost de 551.

Datele se conținut într-un răspuns al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) la o petiție adresată de vreauinfo.md.

Raspuns petitie parcare speciala.pdf by ZUGO on Scribd

Amintim că compania „Magda-Tur”, care a obținut dreptul de a evacua automobilele parcate neregulamentar în Chișinău, a fost desemnată câștigătoare după o licitație la care s-au înscris doar două firme. Una dintre a fost descalificată pentru că „nu a prezentat formularul ofertei și specificațiile complete de preț”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button