/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, vizita lui Putin și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Câte mașini parcate neregulamentar au fost evacuate de pe străzile Chișinăului în lunile septembrie - decembrie 2020

missing
16 februarie 2021, ora 19:15

414 automobile au fost ridicate și transportate la parcarea specială pentru staționarea neregulamentară pe străzile din Chișinău în perioada septembrie – decembrie 2020. Asta se arată într-un răspuns a Inspectoratului Național de Securitate Publică la o solicitarea unei persoane pe vreauinfo.md. 

În perioada menționată mai sus inspectorii de patrulare au constatat 551 de contravenții care au servit temei de a ridica, transporta și depozita, mijloacele de transport în cadrul procesului contravențional. În 137 de cazuri a fost restituite mijloacele de transport la fața locului.

În cele trei luni au fost întocmite 215 procese-verbale cu privire la contravenții, iar pentru staționarea în loc interzis au fost întocmite 305 procese-verbale și altele 249 de procese verbale pentru nerespectarea indicatoarelor rutiere ,,Oprire interzisă” și ,,Staționare interzisă”.

Menționăm că compania „Magda Tur” administrează parcarea pe care sunt evacuate mașinile lăsate la întâmplare pe străzile și în curțile Chișinăului. Firma a fost aleasă de Inspectoratul General al Poliției (IGP) pentru a presta serviciile de evacuare.

Acționari ai companiei sunt familiile a doi frați Vladimir și Oleg Nemțanu și partenerii lor de afaceri Natalia Crețu și Diana Gavril, ultima fiind soția unui fost angajat al soților Nemțanu. Ei au devenit acționari la „Magda Tur” în vara anului 2020, chiar în preajma licitației pentru evacuarea mașinilor. Până atunci, singurul acționar era Vladimir Nemțanu.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram