/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ 800 de mii de lei pentru bilete avia și 280 de mii pentru flori. Devizul cheltuielilor Președinției pentru 2021

missing
16 februarie 2021, ora 19:41

800 de mii pentru bilete avia, 280 de mii pentru flori și 140 de mii pentru întreținerea havuzului, acestea sunt doar unele dintre cheltuielile planificate de către Președinție pentru acest an. Banii urmează a fi alocați din bugetul de stat. 

Președinția a decis să înnoiască și mobilierul, astfel în acest scop vor fi cheltuite 194 de mii de lei. Pentru întreținerea havuzului din curtea sediului în primele trei luni ale acestui an vor fi cheltuiți 140 de mii de lei.

Cât ține de deplasări, 800 de mii de lei sunt planificați pentru procurarea biletelor avia, iar 110 mii lei vor fi cheltuite pentru procurarea motorinei și benzinei.

50 de mii de lei vor fi cheltuite pentru procurarea unor cadouri destinate membrilor delegațiilor oficiale, iar 650 de mii de lei sunt planificate pentru serviciile de deservire a delegațiilor.

Din buget vot fi alocate 80 de mii de lei pentru servicii de telefonie mobilă și internet mobil. Aceeași sumă a fost alocată și pentru serviciile de internet și TV. 47 de mii de lei au fost alocate pentru serviciile de informare, accesul la portalele de știri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram