De la dragoste la crimă e o criză de gelozie. Un bărbat și-a omorât soția cu un cuțit de bucătărie, la Anenii Noi

O femeie a decedat după ce a fost omorâtă de propriul soț. Tragedia s-a întâmplat astăzi, 15 februarie, în localitatea satul Cobușca Veche, raionul Anenii Noi, la ora 07:15.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit ofițerei de presă a IP Anenii Noi, Olesea Gherman, un bărbat de 62 ani a agresat-o fizic pe soția sa în vârstă de 55 ani.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că, astăzi, în jurul orelor 07:10, în curtea casei, un bărbat cu un cuțit și-a înjunghiat soția, în urma cărui fapt aceasta a decedat.

Din informațiile acumulate inițial, conflictul a avut loc din cauza geloziei.

Cuplul are doi copii adulți, care locuiesc separat de părinți.

Bărbatul este veteran de război, care a luptat în conflictul de pe Nistru în 1992. Acesta este la evidentă la medic cu diagnoza - epilepsie gradul II.

„La evidența IP Anenii Noi, ca agresor familiar nu se află. Careva informații sau petiții, pe parcursul anului curent și anului 2020 nu au fost înregistrate la IP Anenii Noi, privind careva conflicte în familia respectivă”, a declarat Gherman.

Pe cazul dat a fost pornită o cauza penală art. 145 alin. 2) lit. e') CP RM, iar presupusul făptuitor a fost reținut art. 166 CPP RM.

Poliția va reveni cu detalii adăugătoare.


Pub