(video) A ajuns cu Jaguarul direct într-un tractor: Manevra unui șofer din capitală

Un accident rutier s-a produs astăzi în sectorul Botanica al capitalei. Un Jaguar a intrat într-un tractor. Potrivit ofițerei de presă Natalia Stati, accidentul a avut loc în jurul orei 12:40, la intersecția bulevardului Decebal cu strada Nicolae Titulescu.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că în accident a fost implicat un tractor, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 52 de ani și un Jaguar, condus de o șoferiță de 28 de ani.

Din imaginile video, postate într-un grup pe Facebook se vede că șoferul tractorului se deplasa pe banda din mijloc din cele trei benzi ale bulevardului, iar Jaguarul - pe banda stângă.

La un moment dat, probabil șoferul tractorului a dorit să schimbe banda fără a se asigura în prealabil, astfel s-a ciocnit cu Jaguarul.

În urma impactului nimeni nu a avut de pătimit. În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că șoferul tractorului nu s-a asigurat în timp ce efectua manevra de virare. Astfel, șoferul vinovat riscă 6 puncte de penalizare și până la 1500 lei.


Pub