(video) Viral în România. După miezul nopţii, o polițistă îi dădea indicaţii colegului prin megafon cum să spele maşina

O polițistă a trezit un cartier întreg din oraşul Suceava după ce i-a transmis colegului indicații prin megafonul maşinii de serviciu despre cum să o spele. Colegii de la Promotor scriu că aceasta ar fi pornit dispozitivul din greșeală.

Un localnic, trezit din somn în toiul nopții, a filmat totul și a făcut publice imaginile.

https://www.youtube.com/watch?v=UOC3q1_KEys

Luminile s-au aprins în blocurile din zonă la ora 1 noaptea. De afară se auzea vocea unei femei. “Mai ai mult de dat acolo?”, “Parbriz!”, “Mochetele, mochetele!”, “Ai scăpat-o pe jos!”, se auzea în cartierul Burdujeni din Suceava.

Când s-au uitat pe geam, locatarii au observat că vocea se auzea din megafonul unei mașini de poliție, aflate în curs de spălare la o spălătorie care e deschisă non-stop. Colegul femeii spăla exteriorul autospecialei de poliție, în timp ce aceasta se ocupa de interior. În timp ce curăța bordul cu laveta, a apăsat din greșeală butonul care pornește megafonul. Discuția dintre polițistă și colegul său s-a auzit astfel în toată zona.

Nimeni nu a făcut reclamație de această dată, pentru dialogul deranjant, auzit prin dispozitivul de sonorizare, dar autoritățile locale au demarat o anchetă. Cei doi polițiști riscă să fie sancționați.

“În numele celor 1.200 de polițiști și a conducerii IPJ Suceava, vrem să facem un gest de normalitate, acela de a ne asuma evenimentul și de a ne cere scuze public. În primul rând ne cerem scuze micuților care la acea oră dormeau”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Pentru a se revanșa față de cei mici, IPJ Suceava promite o serie de acțiuni dedicate lor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/