/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Ar putea sau nu cere Nemerenco anularea diplomei de master? „Trebuie să vină oameni din domeniul academic și să-și spună părerea”

missing
15 februarie 2021, ora 20:29

Întrebată dacă ar putea cere anularea diplmei de master de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmaceutică (USMF), consilierei prezidențială în domeniul sănătății, Ala Nemerenco, a declarat că pe acest subiect ar trebui să se expună oamenii din domeniul academic dar în niciun caz parlamentarii. Declarațiile au fost făcute luni, 15 februarie, de către Ala Nemerenco în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la Tv8.

Din punctul meu de vedere, eu cred că trebuie să vină oameni din domeniul academic și să-și spună părerea, dar nu să spună deputații. Aș recurge la părearea unor specialiști și nu să vină să strige în gura mare. Asta este problema în R. Moldova. Când lucrurile sunt neclare, să apelăm la specialiști, dar nu să o ridicăm la nivel politic. Până acum nu a interesat pe nimeni aceste diplome.  Eu nu m-am angajat nicăieri cu această diplomă”, a declarat consiliera prezidențială, Ala Nemerenco.

După ce deputații PSRM, Vladimir Odnostalco și Alla Darovannaia, au cerut demisia consilierei prezidențială în domeniul sănătății, Ala Nemerenco, precizând că aceasta ar fi primit o diplomă de master la Universitatea de Stat de Medicină și Farmaceutică (USMF) fără examene de admitere, pe 5 februarie, Nemerenco a anunțat că îi va acționa în judecată.

Anterior, Nemerenco și-a publicat toate diplomele și titlurile, începând cu atestatul și medalia de la terminarea școlii și până la titlul de doctor în științe medicale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram