/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Mai mulți șoferi s-au pomenit cu geamurile de la mașini sparte

missing
15 februarie 2021, ora 20:51

Tot mai multe mașini sunt sparte în Capitală. Lăsate pe noapte în curțile întunecate, proprietarii le găsesc cu geamurile distruse. Pe lângă faptul că li se fură actele sau alte lucruri prețioase, șoferii mai trebuie să achite și pentru schimbarea geamurilor. Unii reclamă cazurile la poliție, dar se plâng că oamenii legii nu reușesc să dea de urmele făptașilor.  

Aceste imagini ne-au fost expediate de una dintre victimele, care s-a ales cu geamul mașinii spart. Bărbatul, care locuiește în sectorul Buiucani al Capitalei, zice că dis de dimineață, s-a pornit la muncă, însă a ajuns la unul dintre service-urile auto .

Șoferul povestește că a chemat imediat poliția, de la care a aflat că nu sunt la prima lor chemare de acest gen. Peste nopate, alte 4 mașini au fost sparte în același cartier.

Din spusele bărbatului, acesta a decis să parcheze, pentru prima dată, în spatele blocului în care locuiește. Se temea că vântul puternic îi va putea distruge mașina, însă s-a pomenit în vizorul hoților.

Șoferul înaintează ipoteza că făptașul ar fi unul incompetent, pentru că nu a sustras nimic din lucrurile din mașină. Din spusele lui, acestea erau destul de costisitoare.

Pentru a-și instala un geam nou, bărbatul a fost nevoit să scoată din buzunar 2000 de lei. Acesta însă nu este singurul care a cheltuit o sumă semnificativă pentru a-și repara mașina în această dimineață. Un alt șofer se plânge că a dat 4000 de lei, după ce cineva i-a spat unul dintre geamurile automobilului.

Șoferul povestește că a fost foarte uimit când și-a văzut automobilul, fără un geam, așa că imediat a chemat poliția, care a înregistrat chemarea.

NATALIA STATI , OFIȚERĂ DE PRESĂ IGP: Toate cazurile sunt înregistrate, ofițerii de investigație întreprind toate măsurile în stabilirea și identificarea făptașilor care au comis aceste acțiuni asupra automobilelor, prin deteriorarea geamurilor.”

Potrivit Nataliei Stati, în total au fost sparte geamurile la peste 15 automobile, care erau parcate în sectoarele Botanica, Buiucani și Ciocana.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram